Hola!

Versión en castellano             English version

entradium_blanco_horizontal copy

Benvingudes i benvinguts al Stop Motion Barcelona Short Film Festival!
Un festival creat per l’Acadèmia d’Animació i dedicat exclusivament al món de l’animació stop motion, que es durà a terme al juny de 2017 a la preciosa ciutat de Barcelona.

II STOP MOTION BARCELONA – Short Film festival – 2017 from STOP MOTION BARCELONA on Vimeo.

El festival va néixer el darrer any de la mà de la Lula Gómez, d’en Jordi Piulachs i d’en Guillem Puig, com una iniciativa privada per a donar suport a la indústria de l’animació stop motion, i per a popularitzar i donar a conèixer aquesta meravellosa tècnica arreu del món. I el resultat va ser espectacular: va esgotar totes les entrades en poques hores. Per aquest motiu, no només repeteixen enguany, sinó que amplien la seva proposta tant en dies com en activitats.

Durant tres dies, a més de la selecció oficial de curtmetratges a competició, al festival es podran veure curtmetratges d’estudiants, una selecció de nova autoria txeca curada pel Centre Txec de Madrid i una retrospectiva dels guanyadors de les darreres vuit edicions del festival Stop Motion Montreal, que participa a l’esdeveniment com a col·laborador i festival convidat. A més, hi haurà tallers per a nens i adults, i xerrades amb animadors internacionals del món de l’stop motion com Jamie Caliri, director i animador californià, creador del programari Dragonframe (emprat per estudis com Laika a les seves produccions) i director d’stop motion a la pel·lícula El Petit Príncep (2015); també hi seran presents la María Moreira i en Raúl Eguía, animadors a Aardman Animations, que han participat a pel·lícules com L’ovella Shaun (2015) o Early Man, que té prevista la seva estrena al 2018.

És important destacar l’increïble jurat internacional del festival, format per quatre dones del món de l’animació: Kirsten Lepore, Niki Lindrot Von Bahr, María Moreira i Carolina López Caballero.

Sens dubte, un festival pensat no només per als professionals de la indústria, sinó també perquè gaudeixen pares i fills.

L’Stop Motion Barcelona Short Film Festival tindrà lloc el 29 i 30 de juny, i l’1 de juliol al Centre Cívic Can Felipa al Poble Nou. Les entrades ja es poden comprar de manera anticipada per Internet o a la taquilla el mateix dia del festival.

La presentació del festival tindrà lloc el proper dimarts 6 de juny a les 18.00 h a la sala Glups! de Norma Cómics.

18738740_1194342114026524_4291180930924219545_o

Anuncios