Hola!

Versión en castellano             English version

Benvingudes i benvinguts al Stop Motion Barcelona Short Film Festival!
Un festival creat per l’Acadèmia d’Animació i dedicat exclusivament al món de l’animació stop motion, que es durà a terme al juny de 2017 a la preciosa ciutat de Barcelona.

II STOP MOTION BARCELONA – Short Film festival – 2017 from STOP MOTION BARCELONA on Vimeo.

En aquesta edició ampliarem la proposta amb més activitats, amb més pel·lícules seleccionades per a competició, amb més sessions de curts fora de competència, tallers, xerrades i exposicions. Per als curts seleccionats hi haurà dos premis: del jurat i del públic. El jurat estarà compost per grans professionals del món de l’animació.

Aquest any estarem al centre cívic Can Felipa, un edifici que abans ocupava una antiga fabrica de teixits i que el moviment associatiu i veïnal va recuperar pel barri. Un centre amb dues grans sales de projecció, aules per als nostres tallers, bufons espais per a les nostres exposicions. Enmig de Poblenou, un barri amb molta història, antigament industrial, i que ha donat un gir en la seva estructura amb el pla 22@. Un projecte que ha transformat Poblenou a la ciutat del coneixement i on els antics edificis fabrils acullen noves activitats econòmiques, estudis de disseny, centres d’art i residències adaptades als nous temps.

Així que ja sabeu, si teniu un curt animat en qualsevol de les tècniques de stop motion (pixilación, cut out, puppets…) no dubteu a inscriure-ho. Us esperem.